Kakelpalatzet

Kakelpalatzet bildades i Mölndal 1992 och har sedan dess vuxit till att bli en näst intill rikstäckande kakelleverantör. De finns representerade med butiker i Bromma, Göteborg, Mölndal, Nyköping, Katrineholm samt Uddevalla. Utöver dessa butiker har vi duktiga återförsäljare i en stor del av landet. Kakelpalatzet.se har i alla år inriktat sig på kvalitet och design med dig som kund i centrum.

Behöver du inredningshjälp, så är Kakelpalatzet specialister på badrum. De erbjuder gratis inredningshjälp och hjälper dig välja ut kakel, klinker, mosaik, dusch och blandare som du själv vill ha det. Sen läggs allt in i datorn och du kan se ditt nya badrum i 3D. Du kan självklart även få hjälp med hallen eller köket, eller vad du nu vill kakla. Det finns ett stort utbud från tillverkare världen över. Har du med dig en måttskiss första gången så är det ännu bättre för förberedelserna.

Köket fungerar idag allt mer som den naturliga samlingsplatsen i de hemmen. Det kan därför kännas väldigt viktigt att känna sig stolt över det. Med hjälp av rätt köksmosaik kan man enkelt förena upplevelse, rekreation och funktion på ett bra sätt. Med köksmosaik kan man enkelt förvandla ett kök till en mysig och inbjudande plats för trivsel, umgänge och matlagning. Fördelarna med köksmosaik är många men en av de bästa är att det är lätt att hålla rent och fräscht.

Badrumsinredning är något som Kakelpalatzet verkligen brinner för och har erfarenhet av. Till er hjälp har de duktiga designers och formgivare i butikerna som tillsammans med er ser till att ni får den design på ert badrum som ni letar efter. Det finns alltid ett brett utbud av kakel för alla typer av badrum och till riktigt bra priser. Här hittar du dessutom ett brett utbud av tillverkare av olika sorters kakel för badrum och badrumsinredningar så som handfat, wc stol, badrumsspeglar, skåp osv. Oavsett vilken stil du inrett badrummet i så har vi garanterat den typ av badrumsklinker som passar just din stil. Bland vårt stora utbud av klinker för badrum finner du alla typer av storlekar, modeller och färger i näst intill oändlighet. Oavsett om du inrett ditt badrum i klassisk, retro eller modern stil så har vi klinker som passar i ditt badrum perfekt. Tanken bakom det stora utbudet är att du som kund skall kunna få just det drömbadrum som du är letar efter. Därför finns idag ett stort utbud av badrumsklinker som bäst upplevs i någon av butikerna som du självklart alltid är välkommen in till.

På kakelpalatzets hemsida kan du får inspiration och finna mycket av allt. Såväl som smakfulla trender inom kakelvärlden. Meningen är att du ska finna så mycket inspiration som möjligt, inför ditt kommande projekt. I kakelpalatzets butiker kan du hitta utställningar som kan hjälpa dig att få inspiration i hur man kan använda sig av kakel och klinker för att smycka ut sitt hem.

Rekommenderat:

Om oss

Här på köpakakel.com skriver vi om kakel. Här hittar du även produktutbudet från svenska butiker som säljer kakel online.